Dette er anden runde af vores Sustainable Solution Challenge, hvor iværksættere får mulighed for at løse en udfordring, der omhandler iværksætteri og grænseoverskridende innovation.

I samarbejde med Co-Lab Roskilde inviterer vi dig og dit netværk til at deltage i Co-Challenge Konferencen sammen med Roskilde Handelsskole.

Kom og løs følgende udfordring:

Hvordan forstærker vi det grænseoverskridende samarbejde mellem unge entreprenører i Danmark og Tyskland?

Nice to know: Der vil være forfriskninger og netværksmuligheder

Deadline for tilmelding til konferencen: 30.09.2019

Hvis du har spørgsmål, gerne vil vide mere eller tilmelde dig konferencen  – send en e-mail til:

Kasper Viberg, Community Manager,  kvi@rhs.dk

 

Baggrund

Tyskland og Danmark er adskilt af grænser. Ved at krydse disse kan vi samarbejde om at løse udfordringer, der vedrører vores verden i dag, fx emner som, velfærd, bæredygtighed, energieffektivitet og upcycling. Gennem vidensdeling om produkt- og procesinnovation kan vi hjælpe unge iværksættere med at løse morgendagens udfordringer. Vi søger løsninger der udvisker de psykologiske grænser og hjælper med at løse udfordringer som afstand, økonomi og sprog. Vi vil forstærke det interregionale samarbejde gennem etableringen af grænseoverskridende aktiviteter.

Co-Challenge konferencen er en aktivitet under VekselWirk og er delfinancieret gennem midler fra Interreg Danmark-Deutschland-programmet.