Onlinemagasinet create leder efter kreativitet og intuition – vores naturlige evner til udvikling og forandring, brændstof til nye idéer og løsninger og dermed vores vigtigste kompetence til at forme morgendagens verden. Neurovidenskab møder psykologi, innovationsledelse møder personlig udvikling og intelligensforskning møder designprocesser.

Hvordan kan professionelt kreativt arbejde designes og promoveres bæredygtigt og effektivt på alle niveauer? Create belyser dette spørgsmål på en ny, omfattende, tværfaglig og tværkulturel måde og adresserer årsagen: den kreative person selv.

Baseret på sine egne processer omdanner projektudvikler Martje Mehlert sine egne oplevelser, som bygger på en teknisk kontekst, til undervisning og impulsmateriale til kreative mennesker. Der dannes tre klynger af indhold:

1 / kreativitetens sprog

Mennesket er en enhed af sind, følelser og kropslighed. Den første tematiske klynge handler om, hvordan vi kan bruge vores naturlige videnskanaler og intelligens til at åbne os for den intuitive, flydende tilstand af kreativt arbejde.

2 / det kreative selv

Naturlig kreativitet opstår af vort sande væsen. Da dette er blokeret hos de fleste af os på grund af gamle sandheder og undertrykte følelser, fokuserer denne anden tematiske klynge på indhold, der hjælper os med at frigive det hæmmende i os, og at dele og udvikle vores egne lidenskaber, talenter og kreative evner.

3 / design i rytme

Kreativitet trives i balance. Den sidste tematiske klynge fokuserer på kreative processer og styrker os til at genkende vores egne cyklusser og at forme vores kreative arbejde i overensstemmelse hermed – for at fremme og udleve vores indre potentialer og muligheder.

Vi leder efter metafærdigheder, der giver læserne mulighed for at tage kloge beslutninger, bevæge sig igennem hverdagen på en sund og effektiv måde og udvikle bæredygtige løsninger og idéer. create ønsker at styrke læserne i …

… at forstå i dybden, styrke og guide kreative løsninger og udviklingsprocesser for fuldt ud at udnytte deres kreative potentiale.

… at udvikle en klar fornemmelse af deres færdigheder, talenter og lidenskaber, så de kan finde og udleve det, de gerne vil arbejde med.

… at bygge en stærk indre holdning og modenhed for at kunne imødegå faglige udfordringer professionelt.

… at gøre deres arbejdsliv mere tilfredsstillende, mere effektivt og sundere.

 

Links

www.this-is-create.com

Instagram: this.is.create

Facebook: thisiscreate