Creative Impac – At arbejde hvor som helst er blevet virkeligheden: Konsekvenserne ved Corona

Tirsdag d. 3. november har du mulighed for at høre Kathrin Passig tale. Kathrin er tysk journalist og forfatter. Hun har et stort kendskab til den kreative branche og vil holde oplægget: ” At arbejd hvor som helst er blevet virkeligheden – Konsekvenserne ved corona ”. Talen er første ud af to webinarer, som udgør afslutningskonferencen for det dansk/tyske interreg projekt VekselWirk. Webinaret afholdes på engelsk.

Creative Impact – bæredygtig vækst og kreativ innovation for den dansk/tyske grænseregion

Onsdag d. 4. november afholdes 2. og sidste webinar, som udgør afslutningskonferencen for det dansk/tyske interreg projekt VekselWirk. Her kan du høre mere om Vekselwirks aktiviteter og hvilken forskel det har gjort for nogle af deltagerne. Webinaret afholdes på engelsk.

Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Program for tirsdag 3. november 2020

09.30 Velkommen: hvad er VekselWirk ved leadpartner

 • Video fra projektet -2 min

09.40 Mini-interview med Kathrin Passig

09.45 Oplæg ved Kathrin Passig

10.30 Spørgsmål

10.45 Video fra projektet

10.55 Webinarindhold I morgen

11.00 Tak for I dag

Program for onsdag 4. november 2020

09.30 Velkommen: hvad er VekselWirk ved leadpartner

 • Video fra projektet -2 min

09.40 Spor 1: Idé

 • 10 min – Video med “persona repræsentant”, Svetlana Petrova
 • 10 min – Projekt aktivitet: Waterkant
 • 5 min – Video fra projektet: Entrepreneurial weekend, Prototyping week

10.05 Spor 2: Start up

 • 10 min – Video med “persona repræsentant”, Doppel Real
 • 10 min – Projekt aktivitet: Freelance Friday
 • 5 min -Video fra projektet, Innovations Festival, Kiel Light Festival

10.30 Spor 3: Vækst

 • 10 min – Video med “persona repræsentant”, SmilLAB
 • 10 min – Projekt aktivtet: Creative Animals
 • 5 min – Video fra projekt, Creative Retreat,

11.00 Tak for I dag

Tilmelding her.