Virtual Coffee Rooms

Før du tilmelder dig, kan du her møde andre kreative for at brainstorme ideer. Emnet for samarbejdet er åbent, vores mål er at skabe netværk blandt kreative.

Koncept

Vi vælger 10 Creative Insiders i teams af to fra alle tilmeldinger. Hver Creative Insiders modtager € 500 og gratis coworking i Kiel, Lübeck, Roskilde eller Kolding i juni 2020 for at udvikle et koncept for et fælles samarbejde. Derefter sender I en kort beskrivelse fra det detaljerede koncept indtil den 06 / 20 / 2020.

Showrooms

På den internationale iværksætteri festival Waterkant (Kiel) og derefter på Creative Impact konferencen (Kolding) kan du præsentere dig, dit koncept og din prototype. Først i en digitale runde på Creative Insiders Brunch og derefter i udstillingsområdet på Creative Impact.

Prototyper

Creative Insiders kan ansøge om yderligere € 1.000 hos InnovationsFestival fra KielRegion i juni 2020 for at designe en prototype til implementering.

Tilmeldingsfrist: 19. maj 2020

 

Flere informationer og tilmelding:

anscharcampus.de/akteure/creative-insiders

Kontaktperson: Sophie Mirpourian

VekselWirk

Creative Insiders er en del af EU-projektet VekselWirk og er finansieret af Interreg Tyskland Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og byen Kiel.