DesignNetwork VekselWirk

 

Dette åbne Showroom har overskriften ”Design, Megatrends og Produktiv Fejlkultur”, og afholdes i samarbejde mellem Projekt VekselWirk og Design Network Kolding. Vi inviterer designaktører og designinteresserede til en spændende eftermiddag i Pakhuset – et af de mange lokale coworkingmiljøer, hvor kreative virksomheder, iværksættere, studerende og forskere mødes på tværs.

På de 18 showroompladser kan du opleve både de udvalgte projekter fra VekselWirks Design In Kolding-pulje samt designvirksomheder og –aktører, der viser, hvordan de anvender design. Fælles for aktørerne er, at de anvender design i form af metoder og processer eller formgivning og æstetik, samt at de har sat sig selv på spil, ved at føre deres ideer og drømme ud i livet – med risiko for at fejle.

Fra foredraget med Ann Louise Slot vil du få antropologiske perspektiver på fremtidens megatrends og refleksioner over, hvordan en produktiv fejlkultur netop kan vende fejl til vigtig læring.

Ved dette Showroom kan du få en udbytterig dag med ny viden og nye værdiskabende relationer, samt inspiration til, hvordan du selv kan benytte design som en vækstfaktor i din virksomhed.

Dato: 29. november 16.00 – 19.30
Adresse: Pakhuset – Sdr. Havnegade – 6000 Kolding

For yderligere kontakt/information:

Ansvarlig for arrangementet:

Tina Nicolajsen:

tn@businesskolding.dk , Tel +45 21590221

Majbritt Lykke Sørensen:

mls@businesskolding.dk , Tel +45 53550803