FuckUp Night fungerer som en motiverende begivenhed for publikum, hvor vi taler åbent om fejl. Vi forsøger at vise iværksætterne, at succes muligvis ikke sker i første forsøg, men også at de aldrig skal give op. FuckUp Night handler om virkelige historier fra gæsteentreprenørernes liv.

Den første FuckUp Night i foråret med Maria Voss og Tina Klemmensen blev en stor succes. Derfor besluttede Business Kolding at være vært for anden akt og invitere to nye kreative iværksættere til at tale om deres fejl. FuckUp Night er en aktivitet under projektet VekselWirk.

FuckUp Night den 15. november blev afholdt i Pakhuset i Kolding og var åben for alle, der havde lyst til at deltage. Publikum fik mulighed for at stille spørgsmål til iværksætterne og få en snak med dem efter eventet. Vi inviterede Thomas Munch-Laursen og Iben Østergaard Fog til at introducere deres iværksætterrejse, nuværende firma og alle de fejl, der førte dem til succes. Thomas er medstifter af Aguardio, der leverer en vandbesparende løsning, mens Iben er medstifter af Food Reformers, en NGO, der fokuserer på strategier for nul affald.

 

På denne anden udgave af FuckUp Night gennemførte vi et par forbedringer for at øge samarbejdet mellem de byer, der er partnere i Vekselwirk. For eksempel blev det muligt at deltage gennem live-streaming. Det gav deltagere fra partnerbyerne både i Tyskland og Danmark mulighed for at være med, både ved at se præsentationerne, men også ved at stille spørgsmål til oplægsholderne via Slido-platformen, som er en digital platform til involvering af publikum. Med Slido-platformen er det lidt nemmere for de mennesker, der gerne vil stille spørgsmål, men er for generte til at gøre det foran mange andre mennesker.

Food Reformers og nogle af deres frivillige, der stod for et lille værksted, sørgede for mad til publikum i pausen – tak for mad!