Entrepenør weekend Vekselwirk

Imens nogle unge bruger weekenden på at feste og at være ung, bruger andre den på at gøre deres iværksætteridéer til virkelighed i Pakhuset i Kolding.

Design Thinking og hårdt arbejde skaber hæder

Med indspark fra eksperter indenfor Innovation og entreprenørskab bliver de udvalgte deltagere til årets Entrepeneurial Weekend inspireret af både Design Thinking og en ny model for overskuelighed i den videre innovative proces. I løbet af weekenden vil de 10 ideer blive gennemarbejdet af teams, på tværs af kompetencer, profiler og nationaliteter. Om søndagen hædres de bedste idéer og teams, efter at deltagerne først har fået sparring fra lokale mentorer og derefter bliver bedømt af et internationalt dommerpanel.

En af deltagerne er Lukas Krebs, som kommer fra Open Campus i Kiel. Hans idé er et cykelstativ med digitallås til bycentrene og det han ser mest frem til ved Entrepeneurial Weekend er: ” at tale med andre mennesker og få lov til at pitche min idé til dem, for at høre om de kan se sig selv anvende city lock I stedet for en normal lås”.

Forud for Entrepeneurial Weekend har ansøgere fra både Danmark og Nord Tyskland kunnet ansøge om at deltage i weekenden. Deltagere til dette års weekend kommer ud over Open Campus i Kiel fra Universität zu Lübeck, SDU, IBA og Designskolen i Kolding samt fra DTU i København.

Dansk-Tysk samarbejde
Ligesom sidste år er der vidensdeling med deltagere fra de tyske partnerbyer Kiel og Lübeck igennem projektet VekselWirk, så der bliver både arbejdet og netværket på tværs af kulturer, sprog og kompetencer. Entrepreurial Weekend giver derfor deltagerne en unik mulighed for at arbejde i dybden og blive accelereret i entreprenørprocessen, samtidig med at der skabes internationale relationer.

Dato: 16. november 15.00  – 18. november 16.00
Adresse: Pakhuset – Sdr. Havnegade – 6000 Kolding

For yderligere kontakt/information:

Ansvarlig for arrangementet: Amanda Adelborg Hedevang:

Amanh@businesskolding.dk , Tel +45 27838802

Entrepenør: Lukas Krebs:

lukas.krebs@citynode.de, Tel +49 0157 36177064