Ideer skaber forbindelser

Gennem de seneste fire år har Waterkant Festivalen i Kiel samlet folk fra hele Tyskland og Europa omkring en unik og uforglemmelig event med mere end 100 aktiviteter over kun to dage, og omkring et ’workspace’, hvor der virkelig sker ting. I år går de digitalt.

”Selvom alting nu er en lille smule anderledes og udfordrende, har den positive feedback fra tidligere deltagere sammen med vores passion og dedikation for det her gjort os fast besluttet på at prøve festivalen af i et digitalt format”, siger Tim Logan, koordinator for festivalen. ”Vi ønsker at drage fordel af det her og lære, hvordan vi kan bruge digitale værktøjer på en bedre måde og prøve nye måder at arbejde af på, og føre det vi har lært ud i livet gennem en fantastisk digital event. Selv hvis folk fysisk ikke kan være tæt på hinanden, vil vi stadig gerne bringe den atmosfære frem og tilbyde noget nyt, anderledes og værdifuldt, selvom det sker foran en computer. Vi ønsker at skabe forbindelser og at forbinde, ikke fysisk men gennem interessante ideer, webinarer, workshops og interessante oplæg”, fortsætter han.

“Foto: Jan Konitzki”

Kontakter for fremtiden

Det handler om de mennesker, som deltager, mødes, interagerer og lærer fra hinanden. Når deltagere på festivalen skaber forbindelser eller udveksler ideer og viden spiller position i samfundet eller grænser ingen rolle. Selv hvis du ikke har en specifik ide, er du velkommen til at deltage og hjælpe andre med deres ideer, eller være tilstede og se hvordan teamwork, innovation, teknologi og mennesker kan inspirere andre til at være kreative, tænke ud af boksen og eksperimentere. Waterkant Festivalen danner ramme om den største koncentration af kontakter og forbindelser inden for start-up verdenen i Schleswig-Holstein regionen og på det øvrige tyske marked, så der er gode chancer for ny viden og muligheder.

På Waterkant Festivalen kan du få støtte, rådgivning og værktøjer, der kan hjælpe dig videre med din ide. Du kan også møde nye mennesker, som kan blive værdifulde kontakter fremover. Det at få muligheden for at opdage og lære fra andres erfaringer vil kunne skabe en forståelse for, at ikke alle successer starter godt, men også at målrettethed og hårdt arbejde kan skabe resultater. Så brug chancen for at få en snak med dem, der har oplevet nederlag gennem hele deres rejse og find ud af, hvordan de fandt styrke til at fortsætte.

“Foto: Jan Konitzki”

Interesseret?

Selvom det hele kommer til at foregå digitalt, er der masser af muligheder for at tage noget med hjem fra dette års Waterkant Festival. Så hvis du er parat til at udvikle noget, eller bare har lyst til at få input, nye kontakter og viden, så tag del – du kan læse mere om de forskellige aktiviteter og tilmelde dig på denne hjemmeside.