Med omkring 50 bidrag er vi i fuld gang med planlægningen af den anden InnovationsFestival. Festivalen finder sted den 30. august i Lillebryggeriet og den 31. i Anscharparken (Kiel Wik) med et farverigt program.

Hvad er kreative rum? Hvor er de? Og hvad er de vigtige for? Disse og andre spørgsmål stiller vi key note speakers og tager op i paneldiskussion om fredagen. Åbningsceremonien afrundes med sociale sammenkomster og netværk i Lille bryggeriet.

Lørdag starter vi op igen med udstillinger, stande, foredrag og workshops i Anscharpark. Vi inviterer dig til at opdage og lære om spændende innovationer og projekter. Heriblandt ti udstillere fra ’youweedo’-projektsmedjen, kunstnere med særlige tegne- og skriveteknikker og (high tech) upcyclere fra Nordtyskland og Danmark.

Yderligere information om InnovationsFestival, baggrunden og den aktuelle planlægning findes på www.kielregion.de/innovationsfestivalog på facebook.

Festivalen er en del af det tysk-danske Interreg-projekt VekselWirk og finansieres af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Innovationsfestival 2019 DK