Entreprenør Hip Tip #2 “at fokusere er at fokusere på det problem, der er kært for dig.”

Weekenden vil starte med et indspark, fra en af de førende indenfor Innovation og entreprenørskab – du vil garanteret inspireres af en ny model for hvordan du kan skabe overskuelighed I den videre innovative process

Har du en god ide eller vil du hjælpe med til at omdanne en til virkelighed?! Pakhuset skaber dine rammer for weekendens forløb. Her er plads til både netværk, Design Thinking, entreprenør tanker og udvikling, inden for det felt du brænder for. Entreprenør Weekend giver dig en unik mulighed for at arbejde med din egen ide eller bruge dine kompetencer i processen til en anden ide. Vi lover at du får en hel weekend til at arbejde i dybden og hermed komme længere i entreprenør processen, du kommer længere, udvider horisonter, for nedbrudt barrierer og bliver fyldt med positiv energi.

Vi vil gøre vores yderste for at få dig i det højeste iværksætterhumør, så du kan accelerere i løbet af weekenden. Vi ser frem til at møde dig og høre om dine ideer, snakke sammen på tværs af kompetencer og viden og skabe hygge på højt plan.

Er du iværksætter og går du rundt med alle tiders ide, men mangler redskaberne til at komme videre? Dette event er et af dem, du ikke har råd til at gå glip af. Her er der mulighed for at bygge netværk og lære nye metoder.

I denne iværksætterweekend får du mulighed for at arbejde med din egen ide, eller bruge dine kompetencer i processen til at få en ny ide. Vi vil gøre vores allerbedste for at få dig til det højeste iværksætter humør, så du kan accelerere i løbet af denne weekend.

Fredag vil byde på et inspirerende og spændende oplæg, fra en af de førende indenfor iværksætteri og innovation.

Lørdag og søndag vil der være workshops i grupper, med løbende mulighed for coaching og masser af nye måder at anskue og arbejde med din ide på.

Dato: 16 – 18 th. november
Adresse: Pakhuset – Sdr. Havnegade – 6000 Kolding

Email: info@businesskolding.dk Tel +45 7633 2111