D2i

D2i – Design to innovate skaber vækst i danske virksomheder gennem design

Vi tror på, at designmetoder er vejen, når det kommer til en forøgelse af omsætning, produktion, antal ansatte såvel som tilfredsheden hos både kunder og medarbejdere.

Siden 2011 har vi arbejdet målrettet på at få danske virksomheder i gang med at udvikle deres respektive forretninger ved brug af designmetoder. En indsats som ikke kun kommer de enkelte virksomheder til gode men også alle de designere, der har de kompetencer virksomhederne har brug for.

Indtil videre har vi haft fornøjelsen af at introducere designtænkning til mere end 750 meget forskellige virksomheder og organisationer fra meget forskellige brancher på landsplan. En god del af dem arbejder i dag med afsæt i designmetoder og er medlem af D2i. Vores mål er, at de virksomheder, som er i berøring med D2i gennem kompetenceløft og forretningsudvikling oplever en større kapacitet til at tænke og turde nyt og skabe resultater ad den vej. Vi samarbejder med en række kompetente partnere som for eksempel Syddansk Universitet, Børnenes Hovedstad og Designskolen Kolding. Udover at de er i besiddelse af forskning og viden om designmetoder har de også alle en meget praksisnær tilgang til designmetoder.

D2i – Design to innovate arbejder i alle sine aktiviteter med at øge kendskabet til hvordan designmetoder systematisk kan øge innovationskraften i virksomheder. I projektet VekselWirk, der arbejder på tværs af den dansk-tyske grænse med fokus på at støtte og øge de voksende kreative industrier er det oplagt at D2i også her kan understøtte aktiviteterne gennem viden omkring designmetoder. Derudover er D2i ansvarlig for al ekstern kommunikation omkring VekselWirk, da en del af D2i´s eksisterende aktiviteter indbefatter alt fra PR, over grafisk design til erfarne kompetencer inden for digitale platforme og arbejde med sociale medier.

D2i står gennem hele VekselWirks projektperiode til rådighed såfremt der måtte være spørgsmål eller et ønske om at tilgå projektet som deltager.

Fakta

D2i – Design to innovate
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
DK-6000 Kolding

Tlf +45 2594 6440
Email info@d2i.dk

Fakta

Anne Katrine Okholm Skole
Head of Communication at D2i

Tlf +45 2442 3262
annekatrine@d2i.dk