KielRegion GmbH

KielRegionen forbinder Slesvig-Holstens hovedstad Kiels styrke med den fra de omkringliggende kommuner Pløn og Rendsborg-Egernførde. Den drager nytte af hele regionens potentialer og ressourcer og er dermed attraktiv for alle, som søger efter et fristed for deres ideer.

KielRegionen byder på gode betingelser for både liv, mobilitet, økonomi og videnskab. Sammen med stærke partnere videreudvikler vi regionen aktivt og bevidst. Dermed skaber vi de bedste perspektiver for fremtiden.

Vores mål: at styrke regionen. Vi understøtter og bringer mennesker fra erhvervslivet, højskoler, kommuner og andre institutioner sammen. Frem for alt leverer vi dog rum for personlige samtaler og interaktion.

KielRegionen er ansvarlig for organisationen af et Innovationsfestival i 2018 og 2019. Eventet er del af VekselWirk arbejdspakke nr. 4 ”Showroom” og skal give regionale start-ups og innovative projekter rum for, at presentere sig og udbytte erfaringer og idèer med andre. Desuden skal den brede befolkning har mulighed for, at få et indtryk af, havd der foregår i regionen og opleve innovationer i praktiske kontekster. Dermed fremmer vi en bedre forståelse for interessante udviklinger og nyheder fra det nordlige Tyskland og det sydlige Danmark.

Fakta

KielRegion GmbH
Wissenschaftspark Kiel
Fraunhoferstraße 2
D-24118 Kiel

Tlf +49 431 5303550
Email k.strupp@kielregion.de

Fakta

Kim Svenia Strupp
Project Management

Tlf +49 (0)171 8377 691
k.strupp@kielregion.de