KiWi- Business development Kiel

KiWi tilbyder kompetent og erfaren rådgivining rundt om temaerne:
Innovativ byudvikling, co-working, kreative erhverv, industri & digital økonomi, internationale projekter, understøttelse for innovationer og entrepreneurer.

Siden 1995 udvikler instituttet for økonomisk udvikling (KIWI) Kiels plus den omkringliggende regions økonomiske fremtid. Der skabes nødvendige strukturer og tilbydes forskellige service.

KiWi knytter entrepreneurer og virksomheder til den lokale økonomi, administration og til universiteterne og står til rådighed ved spørgsmål angående opstarten af nye businessideer, innovationer og finansieringsmuligheder. Desuden fungerer KiWi som konsulent for investorer, forvalter de egne og byens erhvervsområder, og fremmer samarbejdet mellem videnskaben og økonomien.

KiWi formidler kontakter mellem økonomien, videnskaben, virksomheder, netværke og offentlige institutioner. Desuden understøttes entrepreneurer, idet der beskæftiges såkaldte Community Manager, som arbejder i starterkitchen.de.

Starterkitchen.de er en innovation hub og co-workingspace i Kiels ”Wissenschaftspark” (videnskabspark). Stedet er organiseret af opencampus.de og byder kreative mennesker og selvstændige rammer for, at arbejde på 400 kvadratmeter i et tværfagligt miljø. For alle, der er interesseret, afholdes reglmæssigt gratis forelæsninger omkring entrepreneurship og business udvikling.

Også forskellige events og workshops til temaerne design thinking, prototyping og networking organiseres af starterkitchen community. I tæt samarbejde med de andre innovation hubs udvikles og implementeres nye koncepter for dansk-tysk grænseoverskridende events med entrepreneurer og kreative fra begge lande.

Fakta

KiWi- Business development Kiel
Wissenschaftspark Kiel
Neufeldt Haus
Fraunhoferstraße 2-4
D-24118 Kiel

Tlf +49 0431/24 84 - 0
Email info@kiwi-kiel.de

Fakta

Eliza Rottengatter
Community Manager

Tlf +49 015786906053
Eliza@opencampus.sh