Technikzentrum Lübeck

Technikzentrum Lübeck (TZL) er et joint venture af den lübeckbaserede industri for at fremme innovation, vidensoverførsel og nystartede virksomheder.

Siden oprettelsen i 1986 har TZL ydet fleksible, skalerbare kontorer, laboratorier og produktionsfaciliteter til innovative virksomheder – ved gunstige lejebetingelser og med mange yderligere infrastrukturtjenester. I dag er ca. 50.000 kvadratmeter professionelle forretningslokaler tilgængelige i 20 bygninger på tre steder i Hansestaden Lübeck.Derudover er TZL også placeringen af ​​FabLab Lübeck (Fabrication Laboratory), Creative Community Hotspot i Lübeck.

TZL understøtter studerende og iværksættere med adgang til rummet, infrastruktur, viden, netværk, og især for FabLab Lübeck. Som en åben højteknologisk værksted FabLab giver adgang for alle interesserede. Ved hjælp af 3D-printere og laserskærere prototyper af grundlæggerne kan produceres hurtigt og billigt. Gennem TZL’s deltagelse vil mulighederne i regionale koncentration og samarbejdet mellem to universiteter, klinikker, producenter og StartUps i Lübeck blive stillet til rådighed for projektet. Erfaringerne fra TZL i støtte til studerende og iværksættere, især inden for medicinsk teknologi, informationsteknologi og bioteknologi samt et stort netværk af kontakter med andre institutioner er indarbejdet i de planlagte innovative Quadro-helix projekter og etablering af grænseoverskridende medarbejdende rum.Sammenfattende vil TZL repræsentere og arbejde ved at organisere passende arrangementer, etablering af nye coworking rum og initialiserer nye projekter Projektet i Lübeck.

Fakta

Technikzentrum Lübeck
Seelandstr. 3-5
D-23569 Lübeck

Tlf +49 0451 3909 0
Email info@tzl.de

Fakta

Nils Eckardt
Community Manager

Tlf +49 17641759892
eckardt@tzl.de